Google Workspace har blivit uppdaterat med nya innovationer och förbättringar


Google Gemini 1.5 pro

Idag har Google Workspace meddelat om nya innovationer och förbättringar inklusive lanseringen av Google Vids en AI-drivande videoredigeringsapp för arbete. De introducerar även två kommersiella erbjudanden för AI-drivna möten och meddelanden samt säkerhet, samt Gemini till Google Chat i förhandsvisning. Dessutom möjliggör de användning av Vertex AI med Workspace för att bygga anpassade AI-agenter. Fler förbättringar inkluderar röststyrning i Gmail, nya funktioner i Sheets och Docs, samt ökad medlemskapacitet och interoperabilitet i Chat.

Nya AI möten och meddelandetillägg

Google Workspace introducerar även ett nytt AI möten och meddelandetillägg för $10 per användare och månad. Detta tillägg erbjuder funktioner som ”Ta anteckningar åt mig” och ”Översätt åt mig”, vilket underlättar kommunikationen i arbetsmiljön, oavsett språkbarriäre.

AI Säkerhetstillägg

För att adressera den ökande oron för datasekretess och säkerhet i den generativa AI-eran, lanserar Google ett nytt AI Säkerhetstillägg. Tillägget, som kostar $10 per användare och månad, möjliggör för IT-team att automatiskt klassificera och skydda känsliga filer företagsövergripande i Google Drive. Denna funktion använder AI-modeller som respekterar integriteten och är tränade med data unik för din organisation, vilket möjliggör kontinuerlig utvärdering, klassificering och skydd av befintliga och nya filer i Drive.

Med dessa senaste tillägg och förbättringar fortsätter Google Workspace att forma framtidens arbetsplatser genom att göra dem mer sammanhängande, kreativa och skyddade med hjälp av AI-teknologi.

Google Vids

Google förbereder sig för att integrera Gemini i Gmail för Android och eventuellt ersätta Google Assistant. Denna integration skulle göra det möjligt för Gmail att erbjuda e-postsammanfattningar via Gemini, vilket förbättrar produktiviteten och effektiviteten för användarna.

Dessutom har Google justerat sin prissättning för genAI-tjänster för att anpassa sig närmare konkurrenter som Microsoft och OpenAI vilket gör det mer tilltalande för företag som redan har investerat i Google Workspace. Introduktionen av Gemini AI i Gmail innebär en omvälvande förändring i hur yrkesverksamma samarbetar och kommunicerar i en digital miljö. Genom att integrera generativ AI i alla Workspace-applikationer förbättrar Gemini datasäkerheten och integriteten och omdefinierar samarbetsgränser och produktivitetsstandarder.

workspace.google.com -new-generative-ai-and-security-innovations

mimo
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply