Buildbox 4 lanserar med kodfri AI-spelskapande


Buildbox 4 AI-spel utan kod
  • đŸ€– Buildbox 4: AI-driven spelutveckling Buildbox 4 Ă€r en spelutvecklingsplattform som introducerar en AI-driven spelskaparmotor. Den hĂ€r nya funktionen syftar till att göra spelutveckling mer tillgĂ€nglig för alla, Ă€ven de utan programmeringserfarenhet. AI-motorn kan generera spelnivĂ„er, karaktĂ€rer och spelmekanik baserat pĂ„ anvĂ€ndarens inmatning. kĂ€lla
  • đŸ•č Kodfri spelutveckling Buildbox 4 fokuserar pĂ„ kodfri spelutveckling, vilket gör det möjligt för anvĂ€ndare att skapa spel utan att behöva skriva en enda rad kod. Plattformen erbjuder ett drag-och-slĂ€pp-grĂ€nssnitt och en mĂ€ngd förbyggda tillgĂ„ngar som gör det enkelt att komma igĂ„ng. kĂ€lla
  • 💰 PrissĂ€ttning och tillgĂ€nglighet Buildbox 4 finns tillgĂ€nglig i tre olika prisplaner: Indie, Pro och Studio. Indie-planen Ă€r den mest prisvĂ€rda och passar för hobbyutvecklare, medan Pro- och Studio-planerna erbjuder fler funktioner och Ă€r avsedda för professionella spelutvecklare.

Buildbox 4 lanserar med kodfri AI-spelskapande innebĂ€r att den nya versionen av Buildbox, en no-code game development platform, nu kommer med AI-spelskapande funktioner som inte krĂ€ver kodning. Enligt Buildbox’s officiella hemsida, anvĂ€nder Buildbox AI Node Creation-funktionen för att skapa och modifiera noder med spellogik utan behov av att skriva kod. Detta gör det möjligt för anvĂ€ndare att skapa spel snabbt och effektivt utan att behöva vara erfarna programmerare.

Tidigare framgÄngar inom spelindustrin har visat att snabba och enkla utvecklingsverktyg som Buildbox kan vara mycket effektiva. Till exempel nÀmner en artikel pÄ PocketGamer spelet Color Switch som skapades pÄ en vecka med hjÀlp av kodlös utveckling och nÄdde toppen av App Store-grafikerna.

essutom har Buildbox fÄtt beröm för dess anvÀndarvÀnlighet och tillgÀnglighet. Enligt en artikel pÄ App Radar, anses Buildbox vara en av de mest ÄtkomstvÀnliga spelmotorerna och Àr sÀrskilt lÀmplig för att skapa Android-spel.

Buildbox 4 introducerar en rad nya funktioner som gör det möjligt att skapa spel utan att behöva koda. HÀr Àr en sammanfattning av de viktigaste funktionerna:

  • TillgĂ„ng till tillgĂ„ngar och animationer: Du kan enkelt lĂ€gga till objekt och effekter i ditt spel genom att bara skriva en prompt. Exempelvis kan du skriva ”LĂ€gg till en bil” och bilen kommer att finnas dĂ€r. Effekter som eld, vatten, dimma och snö Ă€r ocksĂ„ tillgĂ€ngliga.
  • AI-baserad scengenerering: Beskriv scenen du vill ha, frĂ„n skrĂ€mmande kyrkogĂ„rdar till neonte stĂ€der, och bygg hela spelmiljöer pĂ„ nĂ„gra minuter. Detta gör det möjligt att snabbt skapa olika miljöer för ditt spel.
  • Snabb AI-redigering och gestrityckningsverktyg: Med ett snabbt klick eller svep kan du göra Ă€ndringar med AI och gestbaserade ritverktyg direkt i spelet. Detta gör det möjligt att snabbt justera och experimentera med din spelvĂ€rld.
  • AI-nodskapelse: LĂ„t AI:n Ă€ndra nodspellogik eller till och med skriva anpassade noder för dig. Ingen kodning krĂ€vs, vilket gör det möjligt för icke-programmerare att skapa komplex spellogi

Buildbox 4 Àr fortfarande i Alpha-version, vilket innebÀr att det kan finnas tillfÀlliga begrÀnsningar och eventuella problem. Men det Àr en chans för anvÀndare att hjÀlpa till att utjÀmna ut dessa problem genom att dela sina tankar om vad de gillar, vad som behöver förbÀttras och vad de skulle vilja se hÀrnÀst.

För att delta i Buildbox 4 Alpha-versionen kan du anmĂ€la dig till vĂ€ntelistan pĂ„ Buildbox webbplats. Det Ă€r ocksĂ„ viktigt att notera att om du planerar att importera dina Buildbox 3-projekt till Buildbox, bör du komma ihĂ„g att sĂ€kerhetskopiera dem först. Även om fullstĂ€ndig bakĂ„tkompatibilitet inte kan garanteras, har Buildbox gjort sitt bĂ€sta för att sĂ€kerstĂ€lla att vissa aspekter fungerar som förvĂ€ntat i Buildbox 

mimo
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply