Big Brother | Παρεξήγηση Σοφίας με Ζακ | 10/11/2020

Δείτε την συνέχεια στο: https://www.skaitv.gr/episode/psuchagogia/big-brother/2020-11-10-23 Big Brother 17 άνθρωποι, άγνωστοι …

reviewer4you.com
36 Comments
  1. Κοπελια δεν ησουν απο πισω ησουν απλα μπροστα και δεν ειπε κατι τετοιο απορω πως εχεις φιλους…

  2. …για ποιον λόγο πρέπει να δίνουν όλοι εξηγήσεις στη Σοφία? τι φάση? !?

  3. Ο Ζακ πολύ ωραίος πάντως 🤣

  4. Σοφία έχεις ένα μοτίβο συμπεριφοράς που είναι εντελώς κακοποιητικό για το συνομιλητή σου. Αλλάζεις τα λόγια σου και αλλάζεις τα λόγια του συνομιλητή σου. Το κάνεις συνέχεια. Η ευθυγράμμιση της σκέψεις με το λόγο είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στην επικοινωνία. Δε μπορεί να σκέφτεσαι άλλα και να λες άλλα. Είναι ελάττωμα.
    Αν άλλα σκέφτεσαι και άλλα λες, θα πρέπει να ζητάς συγγνώμη ΕΣΥ όταν ο άλλος έχει λάβει υπόψιν του τα λόγια σου και όχι τη σκέψη σου (την οποία δεν την έβαλες στα σωστά λόγια για να την εκφράσεις.
    Αν είναι έτσι, είναι προφανώς ότι έχεις τεράστιο πρόβλημα έκφρασης και δε μπορείς να βάλεις σε λόγια τις σκέψεις σου και να τις εκφράσεις σωστά, για να καταλάβει ο συνομιλητής σου τι θέλεις να πεις.
    Επίσης αλλάζεις και τα λόγια των άλλων.
    Θεωρείς ότι είπαν λέξεις και φράσεις που δεν είπαν (Ο Ζακ δεν είπε ότι φοβάται μην "στοχοποιηθεί", δεν είπε τη λέξη "στοχοποίηση") επειδή εσύ σκέφτηκες αυτές τις λέξεις.
    Κορίτσι μου, μάθε να ακούς ακριβώς τι λέει ο άλλος και μάθε να λες ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι… όχι άλλα αντί άλλων.

  5. Αναλητρια σε ποδοσφαιρικό αγώνα να την βάλετε μετα

  6. Ekleise tin Porta giati krione exo xa xa xa xa xa xa xa

  7. Re Sofiaaaa 🤮🐍🐊eleooooossss.

  8. Telika ola ta stratioyakia tis sofias dn tin andexoun pia na tous zitai to logo …

  9. Άννα Μαρία…οτι & να λένε είσαι όλο το παιχνίδι η μόνη Αληθινή.❤❤❤

  10. Απορώ γιατί της μιλάνε ακόμη!!

  11. paidia sobara i sofia prepei na paei se psuxologo exei problima i kopela krima einai.

  12. Ο Ζακ δεν ηθελε να μπει αποθηκη την προηγουμενη εβδομαδα γιατι ειχε γινει ολος ο τσακωμος με την Αννα Μαρια με τα γαλατα.Απλα αυτη τωρα τα βαζει με ασχετες αφορμες με Ζακ και Γρηγορη επειδη βλεπει: 1)οτι δεν θα ψηφιζουν πια Κεχαγια για αρχηγο επειδη ειναι λογικο να θελουν να βγουν και αυτοι αρχηγοι και 2) επειδη ο Ζακ οταν ειχε το βετο δεν εσωσε τη Σοφια και οταν το ειχε δευτερη φορα εσωσε το Γρηγορη με κινδυνο να ανεβει ως υποψηφια η Σοφια. Με απλα λογια επειδη ξυπναν και δεν ειναι πια σκυλακια τους.

  13. Δεν ντρέπεται αυτή η κοπέλα τι λίγο-λίγο δεν ντρέπεται ότι βλέπεις στο όνειρό της νομίζει ότι είναι αλήθεια γιατί δεν τις δείχνετε αμέσως το βίντεο για να ξεστραβωθείτε αυτοί είναι ένα Φίδι κολοβό μόνο η Άννα Μαρία είναι ντόμπρα και για αυτό θα είναι πάντα πρώτη όλοι οι άλλοι κωλοτούμπες και γλύφτες

  14. Η ΣΟΦΙΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΝΟΧΕΣ Κ ΤΥΨΕΙΣ ΣΤ ΖΑΚ

  15. Πο πό πο πόσα πσεματα αυτή γινεκα

  16. Ποοο ρε φιλε κάτι κολοχαρακτηρες ντε κ καλα να σου χρεωσουν ότι έχεις πει κάτι το οποίο δεν εχεις πει ποτέ…κ επιμένουν δεν μπορώ με τρελαίνει ολο αυτο…εκεί εκεί το είπες λεει σε άκουσα ημουν από πίσω ναι ναι οοοττιιι να ναιιιι

  17. Κάθε βδομάδα που δε νιώθει ασφαλής και πιστευει ότι ειναι πιθανή για υποψήφια, κάνει το ίδιο. Επιτίθεται, χειραγωγεί, ψεύδεται και δολοπλοκεί. Εδώ επιτίθεται έμμεσα στον Ζακ με ψεμματα και με passive agressive τρόπο (πχ προσπαθει να έχει την τελευταία λεξη "το ξερω ότι δε σε πειραζει") και να κάνει τον Ζακ να νιώσει ένοχος σε περίπτωση που σκέφτεται να την ψηφίσει. Ουσιαστικά προσπαθεί να τον κάνει με τον τρόπο της να σκεφτεί ότι "αν την ψηφίσω και το υποψιαστεί θα χω θέματα μετά όπως ο Γρηγόρης τώρα".

  18. Καλά να πάθει ο Ζακ. Χάρισε ασυλίες σε σικέ παιχνίδια στον δούλο της, τον απάλλαξε από υποψηφιότητα για αποχώρηση, τον ψήφιζε για αρχηγίες και μόλις τόλμησε να ψελίσει όχι, του ζητάνε τα ρέστα. Μόνος του μπήκε στο κοπάδι της.

  19. Η Σοφία την έχει δει Δον Κορλεόνε

  20. Ποιο νομιζει οτι ειναι το Σοφιδι;Εχει βαλει τον αλλο σε κατασταση ανακρισης.Φταιει και αυτος που δε σηκωθηκε να φυγει λεγοντας της ΔΕ ΣΕ ΑΦΟΡΑ.Τριτοκοσμικη,φαντασιοπληκτη,γεματη επαρση νομιζει οτι ειναι καποια.Ραντεβου με ψυχολογο αμεασα χρειαζεται.

  21. Φάε κανέναν από τον κεχαγιά να στανιάρεις Σοφία

  22. Με έχεις στεναχωρήσει λέει….και τι θες μωρη κάμπια να σε ρωτήσω γιατί;

  23. Και μετά λέει ότι ο Χρήστος λέει βλακείες..

  24. Και αν μεινει το παρεακι δηλαδη δεν θα ψηφισουν κανεναν;Τι θα κανουν δηλαδη;Θα φαγωθουν μεταξυ τους

  25. Ενω ο Κεχαγιας είχε την ίδια άποψη με τη Σοφια σε αυτο το θέμα,όταν μίλησε αργότερα με τα αγόρια το έπαιξε cool κάτι που με κάνει να πιστευω οτι είχαν βάση αυτα που έλεγε η Σοφία την προηγούμενη εβδομάδα για τον Δημήτρη.Οτι δηλαδη της βάζει φυτιλιές και την αφήνει να βγάλει το φίδι απο την τρύπα ενώ αυτος μένει στο απυρόβλητο.

  26. Αν ο Ζακ είχε το μυαλό της Σοφίας η απάντηση θα πρεπε να ειναι:Σοφία με έχεις στεναχώρησει…και δε ξέρω πως να το δικαιολογήσω στο κεφάλι μου, για να είμαι καλά μαζί σου. Από την αρχή του παιχνιδιού, διατείνεσαι ότι η έτερη παρέα μοίρασε το σπίτι στα 2 και σου έκανε επιθέσεις. Πρόσφατα είπες ευθέως στο Χρηστακι ότι κακώς τώρα λέει ως αρχηγός να κάνουν 1 προσπάθεια να χαλαρώσει το σπίτι και να συναναστρεφονται όλοι με όλους, γιατί όπως του πες, αυτός ήταν που χώριζε τις παρέες και έκρινε οποίον από τους δεξιά μίλαγε στους αριστερά, ότι το κάνε στρατηγικά, ενώ εσύ δεν το κανες. Επίσης – με πιο κομψό βέβαια τρόπο και όχι με τα καφριλικια που κάνουν οι άλλοι στην ΑΜ… Και αυτή στους άλλους – το ίδιο έχεις κάνει με ΑΜ. Ταυτόχρονα όμως και στην ΑΜ και στο Χρήστο τις προηγούμενες μέρες, που κατάλαβες το γκελ τους έξω, πήγαινες να δείξεις το ενδιαφέρον σου και να ρωτήσεις τι κάνουν. Εμένα όμως τώρα, μου την λες γιατί μίλησα στο Χρήστο και μπήκα αποθήκη. Δε λέω… Στρατηγικά… Για το παιχνίδι, καλά το πας. Αλλα εγώ… Όχι στο παιχνίδι ρε παιδί μου, φιλικα…που τα λέμε και κάνουμε παρέα και τα λοιπά… Τι να σκεφτώ;;;;

    Αυτά σε έναν κόσμο ουτοπίκα πλασμένο.σε αυτόν, αναρωτιέται αν το πε η όχι… Και μένει το θέμα εκεί.

  27. Απορω γιατι σχολιαζει ο κοσμος και χαρακτηριζει την Σοφια ως νταλικερισα πιο πολυ για βοσκοπουλα εμενα μου κανει με τοσα προβατα που εχει και "σαλαγαει"

  28. οτι εχει πει η σοφια σε κατηγορια για καποιον εχει γινει ρομπα δεν το καταλαβαινει ? ζωο αγραματο

  29. Τωρα δειχνετε αμεσως το βιντεο με το τι ειπωθηκε ακριβως, ενω για το σκηνικο με την Αννα Μαρια- Θεμη-Ραμονα κανατε 10 μερες να το δειξετε

  30. Τι να πεις ρε Γρηγόρη που στο έχουν βουλώσει όλες οι γυναίκες στο σπίτι.

  31. Η γυναίκα είναι ότι χειρότερο πραγματικά

  32. Αυτη η κοπελα δεν υπαρχει εχει προβλημα τελικα….ποσο ψεμα…ψεμα …ψεμα…ψεμα…μονο αυτο μπορει…!!!!!!!

  33. Αυτη η γυναικα σε τιποτα δεν εχει πει αληθεια!!!

  34. Από αυτό το βίντεο καταλάβετε ακόμη οτι η κλικα ελέγχει το παιχνίδι… Δεν θέλω να σκέφτομαι τι άλλο κρύβει η παραγωγή από την στιγμή που δεν υπάρχει το live streaming. Συνεχίστε εσείς να βρίζετε το χάος….

  35. Ο ζακ δεν είπε ποτε ότι δεν θέλει να τον στοχοποιήσουν……Η Σοφία έχει κεράκια που δεν έγινε αρχηγος ο Κεχαγιάς και επιτίθεται στον ζακ…ΔΥΟ τι να συμβαίνουν.Η ότι η Σοφία είναι παθολογική ψεύτρα η οτι δεν έχει καλή μνήμη……..Γιατί το ίδιο σκηνικό το έχει ξανακάνει η Σοφία.επιμενει σε πράγματα που δεν ισχύουν….

  36. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΔΙΚΑΣΤΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?? ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Leave a reply