"Me Kast" , një program ku të ftuarit diskutojnë rreth një teme të veçantë, një ngjarje aktuale, jetën e tyre apo një problematikë me ...

E ftuar në studion e “Live From Tirana” ka qenë Xhiliola Lamaj. Ajo ka folur më shumë mbi Mërkurin në retrogradë gjatë këtij muaji ...

Ne pjesen e trete dhe te katert te emisionit, Julka dhe Albani,prezantojne temen dhe te ftuarin. Big Brother Vip, dinamikat dhe ...

Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay ...

Buci dhe Verona ndajnë detaje nga dasma që pritet të bëhet këtë vit ➖➖➖ Për më shumë na ndiqni në: Facebook ...

Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay ...

Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay ...

Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay ...

Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay ...

Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay ...